Servicii

Rezervă un moment pentru dantura ta. Chiar meriți zâmbetul perfect!

Bite Dental este un loc unic în lumea stomatologiei din București. Atunci când îi treci pragul, fii sigur că vei beneficia de o soluție rapidă și nedureroasă, indiferent de problema întâmpinată. Clinica noastră întrunește o comunitate de experți din toate ramurile stomatologiei. Descoperă-i aici!

Echipa Bite Dental

Specialiștii noștri

Noi suntem Bite Dental, o echipă de stomatologi profesioniști, orientată către soluții inovative și rezultate de lungă durată pentru pacienții noștri.

Suntem cei care te ajută să zâmbești cu încredere, prin intermediul tratamentelor premium pe care clinica noastră le pune la dispoziție. Utilizăm ultra tehnologia modernă a laserului dentar și folosim materiale biocompatibile, pentru a ne asigura de sănătatea generală a tuturor pacienților.

După mai bine de zece ani, am reușit să aducem o diferență în universul stomatologiei și să găsim soluții personalizate pentru fiecare pacient.

bite dental dentisti in cabinet

Misiune, viziune și valori

Abordăm o viziune holistică, tratând fiecare problemă dentară cu accent pe sănătatea fizică și emoțională. Ne mândrim cu o echipă de stomatologi profesioniști, specializați în cele mai importante tratamente dentare. Credem cu tărie în succesul muncii în echipă, astfel încât fiecare tratament să aibă un impact pozitiv asupra sănătății și bunăstării pacientului. Indiferent că vorbim despre sănătatea sau estetica dinților, Bite Dental se angajează să se ocupe de zâmbetul tău, într-un mod profesional.

0
Pacienți
0
Premii
0
Zâmbete
0
Personal

Echipa Bite Dental

Medicii noștri

medic stomatolog dr constantinescu ioan emanuel
Constantinescu Ioan Emanuel
Medic Stomatolog

Încă din adolescență, am știut ce îmi doresc de la viață: să devin medic stomatolog. Astfel, am pus bazele clinicii Bite Dental, realizându-mi visul pe care îl aveam de mult timp. Prin muncă, studiu continuu și sacrificii, am reușit să ofer pacienților un loc în care fiecare problemă își găsește soluția. Mizez pe tratamente de ultimă oră, cele care au la bază laserul stomatologic, deoarece oferă unele dintre cele mai bune rezultate la ora actuală, fără sângerări sau durere.

medic stomatolog & estetician facial dr constantinescu andreea
Constantinescu Andreea
Medic Stomatolog & Estetician Facial

Mă ghidez întotdeauna după conceptul de frumusețe exhaustivă pe care o aduc la suprafață îmbinând tehnica dentară cu domeniul estetic. La Bite Dental, îmi dedic zilnic activitatea celor trei domenii, stomatologia, estetica dentară și facială, prin care doresc să ofer împlinire și frumusețe pacienților mei.

Cristache Virgil
Medic Stomatolog

Aduc expertiza medicală de înaltă calitate în viața pacienților Bite Dental. Fiecare tratament pe care îl aplic este personalizat, în funcție de nevoile pacientului, și folosesc tehnici inovatoare, care mă ajută să ofer soluții eficiente și durabile. Sunt ghidat de profesionalism, acționez prin expertiză și empatizez pentru bunăstarea pacienților mei.

medic stomatolog dr cristache virgil
Coca Claudiu
Medic Ortodont

Medicina este Ştiinţă, Artă şi Conştiinţă – Iuliu Haţieganu. Acesta este motto-ul după care mă ghidez. Consider că medicina este o artă ce implică practică și spirit, să faci totul din suflet, pentru rezultate optime. Am absolvit Facultatea de Medicină și Farmacie Carol Davila din București, în 2001, și de atunci am urmat o serie de specializări în lumea ortodonției. La Bite Dental, am găsit o echipă unită și dedicată fiecărui pacient care ne trece pragul. Astfel, am simțit că este locul în care pot practica ceea ce îmi place cel mai mult.

medic ortodont dr coca claudiu
Victor Răzvan Bărbulescu
Medic Chirurg (chirurgie orala și maxilo-facială)

Activez într-una dintre cele mai spectaculoase ramuri ale chirurgiei maxilo-faciale, anume chirurgia ortognatică și chirurgia oncologică. În practica zilnică, mă ghidez după principiul minim invaziv, pentru a putea finaliza tratamentele într-o manieră modernă, eficientă, fără anestezie sau durere. În acest caz, soluția este laserul stomatologic, care în ultima vreme a devenit unul dintre cele mai eficiente instrumente pentru medicii stomatologi.

medic chirurg (chirurgie orala și maxilo facială) dr victor răzvan bărbulescu
Ramona Ionescu
Medic Stomatolog

Dr Ramona Ionescu a studiat masterul de reabilitare orală cu agregare implantară şi participă periodic la cursuri şi training-uri de specializare. Se asigură că te relaxezi și înțelegi pașii următori și abia apoi te surprinde cu profesionalismul și minuțiozitatea ei, tratând cu rigoare problemele pacienților.

medic stomatolog dr ramona ionescu
Mihnea Pintilie
Medic Stomatolog Endodont

Am știut întotdeauna că medicina este meseria pe care vreau să o urmez. În urma anilor de studiu, mi-am dorit să pot profesa într-un mediu calitativ, care să îmi permită să pun în practică abilitățile pe care le dețin. Endodonția este una dintre cele mai frumoase și complexe ramuri ale stomatologie și sunt fericit că pot profesa în acest domeniu.

medic stomatolog endodont dr mihnea pintilie
Pintilie Claudiu Alexandru
Chirurgie orală și implantologie

Chirurgia orală și implantologia sunt două ramuri complexe ale stomatologiei, dar care aduc deopotrivă cele mai mari satisfacții. Domeniul de activitate în care profesez îmi permite să iau parte la cele mai spectaculoase transformări ale pacienților mei. Încrederea în sine pe care pacienții o recâștigă în urma intervențiilor efectuate este cel mai frumos sentiment pe care îl pot trăi în experiența mea ca medic.

chirurgie orală și implantologie dr pintilie claudiu alexandru

Testimoniale

Ce spun pacienții noștri despre noi și serviciile noastre

 • client bite dental dentist 3
  Am fost foarte multumiță. O recomand cu drag!
  Daniela N.
 • client bite dental dentist 2
  O experiență unică! Vă mulțumesc! Dinții mei arată impecabil!
  Maria M.
 • client bite dental dentist 1
  Servicii de calitate!
  Bianca N.

Programează-te la un control

Specialiștii noștri sunt pregătiți să te ajute.
dentist examinare femeie pacient