Blog

Oferim mai multă încredere pacienților prin propriul lor zâmbet!

frenectomia, ștrungăreață, zâmbet

Sfatul nostru pentru tine

Frenectomia

Sau cum să scapi de ștrungăreață

Pentru pacienți

celebritate zambind fericita

Frenectomia. Pericol inofensiv?

Frenectomia este o intervenție chirurgicală efectuată pentru a modifica poziția frenului sau de a-l îndepărta. Este o afecțiune destul de întâlnită în rândul copiilor, dar și adulților, și nu prezintă un grad dificil de executare. Este important să înțelegem faptul că frenectomia dentară este o intervenție chirurgicală care se realizează doar în urma recomandării medicilor, atunci când este nevoie.

Medicul specialist va stabili dacă frenectomia este sau nu necesară. În anumite situații, frenul poate îngreuna procesele esențiale pentru dezvoltare, cum ar fi, pronunția corectă a cuvintelor.

Corectarea frenului se poate face la orice vârstă, însă în cazul în care se constată că există această problemă este nevoie să fie tratată cât mai rapid, pentru a nu se produce modificări la nivelul cavității orale.

Implantul dentar: Este dureros?
Implantul dentar: Este dureros?

Luna septembrie vine cu oferte la Bite Dental! Procedura de implant dentar este redusă la 400 euro, pentru a te putea bucura de un zâmbet complet și sănătos. Oferta de implant dentar aduce o reducere semnificativă prețului întreg pentru un implant dentar, fie că este vorba de un implant de măsea sau implant de dinte.

Citește mai mult »
Detartrajul: când ai nevoie
Detartrajul: când ai nevoie și ce presupune?

Detartrajul este o intervenție de igienizare dentară, prin care un medic stomatolog specializat îndepărtează tartrul acumulat pe suprafața dinților. A devenit o procedură stomatologică esențială pentru menținerea sănătății dentare, deoarece previne mai multe boli care se pot manifesta la nivelul gingiilor.

Citește mai mult »
Aspect suplu al pomeților
Bichectomia: pentru un aspect suplu al pomeților

Bichectomie, bisectomie sau reducția bulei lui Bichat sunt doar câteva denumiri ale procedurii prin care grăsimea din obraji este îndepărtată. Aceasta este tot mai căutată în rândul persoanelor care își doresc un aspect mai suplu al feței, printr-o intervenție rapidă și nedurerosă.

Citește mai mult »
Frenectomia sau cum să scapi de ștrungăreață
Frenectomia sau cum să scapi de strungăreață

Frenectomia este o intervenție chirurgicală efectuată pentru a modifica poziția frenului sau de a-l îndepărta. Este o afecțiune destul de întâlnită în rândul copiilor, dar și adulților, și nu prezintă un grad dificil de executare. Este important să înțelegem faptul că frenectomia dentară este o intervenție chirurgicală care se realizează doar în urma recomandării medicilor, atunci când este nevoie.

Citește mai mult »