Servicii - Chirurgie dentară cu laser

Pasiunea noastră este zâmbetul tău

Tratăm cu grijă, suntem atenți la fiecare detaliu, ne dedicăm pentru a obține cele mai bune rezultate!

male dentist working with dental microscope 329181 20732

Chirurgie dentară cu laser

Descrierea tratamentului

Chirurgia dentară cu laserul oferă o alternativă minim invazivă, fără durere și sigură pentru pacienți!

Chirurgia dentară cu ajutorul laserului reprezintă o ramură a stomatologiei care a evoluat și propune astăzi soluții inovative. Astfel, pacienții pot beneficia de intervenții rapide, fără durere și o recuperare mai eficientă. Printre beneficiile sale se numără faptul că riscul dezvotării infecțiilor este foarte scăzut, este foarte precis astfel oferă rezultate bune de fiecare dată, este rapid deoarece nu implică bisturiu sau suturi, este minim invaziv deoarece nu provoacă durere, iar în unele cazuri nu este nevoie de anestezie. Acesta poate trata carii, se poate folosi în tehnicile de implantologie, la boala parodontală și este foarte bine tolerat de copii.

Laserul stomatologic inseamnă fără zgomot bisturiu, durere sau sângerare!

Contactează-ne

Telefon

+40 741 336 837

Email

contact@bitedental.ro

Programează-te

Programează o vizită la clinica Bite Dental completând formularul de mai jos iar noi te vom contacta pentru a discuta detaliile.

Prețuri

Opțiuni de plată

Am implementat un sistem de plată în rate, care se poate accesa direct din clinica noastră, făra drumuri la bancă cu ajutorul cărții de identitate și a unei surse de venit înregistrate la ANAF.

FAQ

Cele mai frecvente întrebări

1Este albirea profesională dăunătoare smalţului dentar?

Nu, smalţului dentar nu va fi deteriorat permanent. Vorbim doar despre o sensibilitate temporară, care va trece după 2-3 zile.

2Cât timp durează albirea profesională?

Albirea poate dura de la șase luni la doi ani. Unele rezultate durează și mai mult timp, însă acest lucru diferă și în funcție de obiceiurile alimentare ale pacientului. Se recomandă evitarea vinului roșu, cafelei și fumatului. Toate acestea pot determina colorarea dinţilor.

3Detartrajul afectează smalțul dinților?

Un detartraj efectuat corect nu va afecta smalțul dentar. Această procedură îndepărtează doar placa bacteriană de pe suprafața dinților. Dacă aceasta stagnează o perioadă îndelungată, ea se mineralizeaza și se transformă în tartru. Sensibilitatea dentară poate exista după detartraj, în cazul dinților mai sensibili. Pentru a preveni problemele parodontale, se recomandă ca detartrajul sa se efectueze o dată la 6 luni.

4Când ar trebui să merg cu copilul la medicul stomatolog?

Copilul începe să își dezvolte dantura începând cu luna a 6-a de viață, când îi apar primii dinți temporari. De preferat ar fi ca la vârsta de 1 an să înceapă vizitele la stomatolog. Îi va fi mai ușor să se familiarizeze cu ambientul și să nu dezvolte frica de dentist.

5Implanturile dentare sunt dureroase?

Pot apărea anumite dureri minore în prima și a doua zi. Ca termen de comparație, vă putem spună că este mai puțin dureroasă decât extracția dentară. 

6De ce trebuie scoși molarii de minte dacă nu dor sau nu au erupt?

Recomandăm extracția molarilor de minte în cazul în care aceștia cresc în poziții anormale, deoarece pot afecta poziția celorlalți dinți. În unele cazuri, nu au loc să iasă sau cresc riscul de apariție a cariilor. Ca să îți dai seama când e timpul potrivit pentru extracție, fă o vizită la medicul stomatolog!

7Îmi sângerează gingiile. E vorba de parodontită?

Sângerarea gingivală trebuie diagnosticată și tratată de un specialist. Stabilirea diagnosticului se face pe baza unui examen clinic, a unei radiografii panoramice și printr-o măsurare a pungilor parodontale. În majoritatea cazurilor, sângerarea gingiilor este asociată cu probleme dentare. Cele mai frecvente cauze ale sângerării gingiilor sunt: nerespectarea regulilor de igienă orală, mușcătură incorectă, tulburări endocrine, scăderea imunității. 

Programează-te la un control

Cei mai buni specialiști din echipa noastră sunt gata să te ajute!
dentist examinare femeie pacient