Servicii - Implantologie

Pasiunea noastră este zâmbetul tău

Tratăm cu grijă, suntem atenți la fiecare detaliu, ne dedicăm pentru a obține cele mai bune rezultate!

implanturi dentare cu laser

Implanturi dentare cu laser

Descrierea tratamentului

Implantologia este o specialitate chirurgicală a stomatologiei care are rolul de a înlocui dinții lipsă sau pe cei grav deteriorați. În cadrul implantologiei apar mereu noi metode chirurgicale menite sa crească rata de succes a implanturilor dentare. Echipa Bite Dent folosește cele mai potrivite și mai rapide metode, în funcție de nevoile pacienților noștri.

Chirurgia dento-alveolara este o subdiviziune a chirurgiei oro-maxilo-faciale cu atribuții și tratamente aplicate strict la nivelul cavității bucale precum identificarea și extracția dinților incluși și semiincluși sau cu morfologie atipică, regularizări de creastă alveolară sau implanturi dentare, gingivoplastie, rezecție chisturi.

Implanturile dentare, sunt o opțiune eficientă pentru înlocuirea dinților. Datorită implantologiei, pacienții pot obține restaurari funcționale ale dinților care să și dureze.

Implanturile dentare sunt o opțiune eficientă pentru înlocuirea dinților. Datorită implantologiei, pacienții pot obține restaurări funcționale și durabile ale dinților.

Implantul dentar are aceeași funcție ca rădăcina unui dinte natural, oferind sprijin solid pentru un nou dinte.

Exista situații destul de des întâlnite în care suportul osos în care trebuie introdus implantul dentar să fie insuficient sau necalitativ. În asemenea situații putem efectua intervenții chirurgicale speciale pentru aplicarea implantului dentar.

Contactează-ne

Telefon

+40 741 336 837

Email

contact@bitedental.ro

Programează-te

Programează o vizită la clinica Bite Dental completând formularul de mai jos iar noi te vom contacta pentru a discuta detaliile.

Prețuri

Implantologie

  • Implant dentar ARDS 2200 Lei
  • Implant dentar ANTHOGYR 3200 Lei
  • Implant dentar IMPLANTIUM 3000 Lei
  • Bont protetic ARDS 400 Lei
  • Bont protetic ANTHOGYR 800 Lei
  • Bont protetic IMPLANTIUM 700 Lei
  • Coroană ceramică pe implant 1000 Lei
  • Coroană ceramică pe implant – pe suport de ZIRCONIU 1900 Lei

Opțiuni de plată

Am implementat un sistem de plată în rate, care se poate accesa direct din clinica noastră, făra drumuri la bancă cu ajutorul cărții de identitate și a unei surse de venit înregistrate la ANAF.

FAQ

Cele mai frecvente întrebări

1Este albirea profesională dăunătoare smalţului dentar?

Nu, smalţului dentar nu va fi deteriorat permanent. Vorbim doar despre o sensibilitate temporară, care va trece după 2-3 zile.

2Cât timp durează albirea profesională?

Albirea poate dura de la șase luni la doi ani. Unele rezultate durează și mai mult timp, însă acest lucru diferă și în funcție de obiceiurile alimentare ale pacientului. Se recomandă evitarea vinului roșu, cafelei și fumatului. Toate acestea pot determina colorarea dinţilor.

3Detartrajul afectează smalțul dinților?

Un detartraj efectuat corect nu va afecta smalțul dentar. Această procedură îndepărtează doar placa bacteriană de pe suprafața dinților. Dacă aceasta stagnează o perioadă îndelungată, ea se mineralizeaza și se transformă în tartru. Sensibilitatea dentară poate exista după detartraj, în cazul dinților mai sensibili. Pentru a preveni problemele parodontale, se recomandă ca detartrajul sa se efectueze o dată la 6 luni.

4Când ar trebui să merg cu copilul la medicul stomatolog?

Copilul începe să își dezvolte dantura începând cu luna a 6-a de viață, când îi apar primii dinți temporari. De preferat ar fi ca la vârsta de 1 an să înceapă vizitele la stomatolog. Îi va fi mai ușor să se familiarizeze cu ambientul și să nu dezvolte frica de dentist.

5Implanturile dentare sunt dureroase?

Pot apărea anumite dureri minore în prima și a doua zi. Ca termen de comparație, vă putem spună că este mai puțin dureroasă decât extracția dentară. 

6De ce trebuie scoși molarii de minte dacă nu dor sau nu au erupt?

Recomandăm extracția molarilor de minte în cazul în care aceștia cresc în poziții anormale, deoarece pot afecta poziția celorlalți dinți. În unele cazuri, nu au loc să iasă sau cresc riscul de apariție a cariilor. Ca să îți dai seama când e timpul potrivit pentru extracție, fă o vizită la medicul stomatolog!

7Îmi sângerează gingiile. E vorba de parodontită?

Sângerarea gingivală trebuie diagnosticată și tratată de un specialist. Stabilirea diagnosticului se face pe baza unui examen clinic, a unei radiografii panoramice și printr-o măsurare a pungilor parodontale. În majoritatea cazurilor, sângerarea gingiilor este asociată cu probleme dentare. Cele mai frecvente cauze ale sângerării gingiilor sunt: nerespectarea regulilor de igienă orală, mușcătură incorectă, tulburări endocrine, scăderea imunității. 

Programează-te la un control

Cei mai buni specialiști din echipa noastră sunt gata să te ajute!
dentist examinare femeie pacient