Turism Dentar

Turismul dentar este un serviciu ce oferă posibilitatea oamenilor care locuiesc în afara țării să beneficieze de servicii dentare de calitate, executate cu tehnici și instrumente de ultimă generație.

În special în vestul Europei, tratamentele dentare sunt foarte costisitoare, prețul pentru lucrările de reconstrucție ajungând și la mii de euro. În România, prețurile sunt mult mai scăzute, dar se păstrează același nivel înalt de calitate.

fericit mascul dentist aratand dintii model pacientului

Beneficiile Turismului Dentar

Echipă Pregătită

Accentul este pus pe intervenții și tratamente rapide, nedureroase, pentru situațiile în care timpul vă presează și nu aveți posibilitatea să faceți multe drumuri.

Intervenții

fata frumoasa cu dantura perfecta zambind la dentist

Tratamente și intervenții stomatologice

Tratamente și intervenții stomatologice conforme cu cele mai înalte standarde de calitate

Avem o echipă pregătită și dedicată pentru consilierea pacienților, fiecare etapă, tratamentul și procedurile fiind explicate clar. Inițial, puteți avea o consultație prin e-mail cu unul dintre medicii clinicii noastre. Dacă aveți o radiografie în format digital, o puteți trimite specialistului, iar acesta va ști exact cu ce vă confruntați. Medicii clinicii Bite Dental sunt foarte bine pregătiți și sunt obișnuiți să lucreze cu pacienți străini.

Bite Dental vă pune la dispoziție tratamente și intervenții stomatologice conforme cu cele mai înalte standarde de calitate, cu execuție rapidă. Utilizăm aparatură medicală stomatologică performantă, de ultimă generație. 

Laserul stomatologic

Laserul stomatologic este una dintre metodele inovative, care tratează afecțiunile dentare fără durere și fără sângerare. Este recomandat în tratarea țesuturilor moi, în estetica dentară sau pentru biostimulare. Beneficiile majore pentru care laserul este folosit în tehnicile moderne.

TURISMUL DENTAR

În plus, în momentul în care medicul implementează planul de tratament, iar pacientul este de acord, i se pune la dispoziție un specialist care se ocupă de organizarea sejurului medical. Astfel, vizita stomatologică va avea și un caracter turistic, îmbinând zilele de tratament cu momente de relaxare într-o nouă locație.

Plan turistic de transport și cazare

Se va propune un plan turistic de transport și cazare, dar și idei de călătorie în țară, o listă cu cele mai importante obiective turistice din România.

Dacă alegi serviciile de turism dentar ale clinicii Bite Dental, vei avea parte și de o mică escapadă în centrul Bucureștiului. Poți face o oprire în Centrului Vechi al capitalei, te poți plimba pe bulevardele de la Piața Universității sau să vizitezi Palatul Parlamentului, în timp ce te bucuri de servicii stomatologice moderne, la prețuri avantajoase.

femeie de vârstă mijlocie îngrijitoare îmbrățișează soțul ei arata cu dragoste zâmbet larg

Testimoniale

Ce spun pacienții noștri despre noi și serviciile noastre

 • client bite dental dentist 3
  Am fost foarte multumiță. O recomand cu drag!
  Daniela N.
 • client bite dental dentist 2
  O experiență unică! Vă mulțumesc! Dinții mei arată impecabil!
  Maria M.
 • client bite dental dentist 1
  Servicii de calitate!
  Bianca N.

Programează-te la un control

Specialiștii noștri sunt pregătiți să te ajute.
pacient adult primind tratament stomatologic cu instrumente de la clinica bite dental dentist