septembrie 19, 2022

Implantul dentar: Este dureros?

Luna septembrie vine cu oferte la Bite Dental! Procedura de implant dentar este redusă la 400 euro, pentru a te putea bucura de un zâmbet complet și sănătos. Oferta de implant dentar aduce o reducere semnificativă prețului întreg pentru un implant dentar, fie că este vorba de un implant de măsea sau implant de dinte.
aprilie 6, 2022

Bite Dental: clinica ta stomatologică din București

Mersul la stomatolog, cel puțin o dată la 6 luni, nu este un mit, ci o nevoie. Astfel că, fiecare dintre noi trebuie să se asigure […]
decembrie 16, 2021

Detartrajul: când ai nevoie și ce presupune?

Detartrajul este o intervenție de igienizare dentară, prin care un medic stomatolog specializat îndepărtează tartrul acumulat pe suprafața dinților. A devenit o procedură stomatologică esențială pentru menținerea sănătății dentare, deoarece previne mai multe boli care se pot manifesta la nivelul gingiilor.
decembrie 14, 2021

Frenectomia sau cum să scapi de strungăreață

Frenectomia este o intervenție chirurgicală efectuată pentru a modifica poziția frenului sau de a-l îndepărta. Este o afecțiune destul de întâlnită în rândul copiilor, dar și adulților, și nu prezintă un grad dificil de executare. Este important să înțelegem faptul că frenectomia dentară este o intervenție chirurgicală care se realizează doar în urma recomandării medicilor, atunci când este nevoie.